Winkelmand

Galaxy S7 reparatie

Samsung Galaxy S7 reparatie SM-G930F

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de Samsung Galaxy S7. De prijzen zijn inclusief BTW.

Telefoon beeldscherm reparatie
Galaxy S7 scherm reparatie (Origineel)

€ 139

Telefoon batterij vervangen
Galaxy S7 batterij
vervangen

€ 49

Telefoon waterschade schoonmaak
Galaxy S7 waterschade schoonmaak

€ 39 exclusief onderdelen

Telefoon oplaadpunt reparatie
Galaxy S7 laadconnector vervangen

€ 69

Telefoon homebutton reparatie
Galaxy S7 homeknop vervangen

€ 70

Telefoon achtercamera reparatie
Galaxy S7 achtercamera vervangen

€ 100

Telefoon selfiecamera reparatie
Galaxy S7 selfiecamera vervangen

€ 80

Telefoon achterkant vervangen
Galaxy S7 achterkant vervangen

€ 49

Telefoon luidspreker reparatie
Galaxy S7 luidspreker
reparatie

€ 80

Telefoon earspeaker reparatie
Galaxy S7 earspeaker
reparatie

€ 60

Telefoon volumeknop vervangen
Galaxy S7 volumeknop reparatie

o.a

iOS software herstellen
Galaxy S7 andriod software herstel

€ 25

Telefoon trilfunctie reparatie
Galaxy S7 trilfunctie
reparatie

€ 60

Apple contacten back-up
Galaxy S7 contacten back-up

€ 30

Apple foto's back-up
Galaxy S7 foto's back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
Galaxy S7 gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
Galaxy S7 screenprotector

€ 10

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie Den Haag

Samsung Galaxy S7 scherm reparatie voor goedkoop? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je Samsung beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Samsung scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Samsung Galaxy S7 reparatie Den Haag

Is je Samsung Galaxy S7 gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Samsung Galaxy S7 binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je Samsung. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je Samsung Galaxy S7 oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je Samsung Galaxy S7 worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 in het water laten vallen?

Heb jij je Samsung Galaxy S7 in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je LG aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Samsung Galaxy S7. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je LG weer helemaal de oude te maken.

Samsung Galaxy S7 batterij vervangen

Samsung batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw Samsung Galaxy S7 batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.

Zoekt u een ander apparaat van Samsung?

S-series

Note-series

A-series

J-series