Winkelmand

Over ons

"Snelle Fix door vakkundige Studenten voor een lage prijs,
dat is StudentFix!"

StudentFix is opgericht in september 2015 door een zeer gemotiveerde HBO-student. Wij zijn allereerst vanuit huis begonnen, maar na een succesvolle periode binnen een zeer kort tijdsbestek, konden wij de vraag vanuit de klant niet meer aan. Om deze reden, waren wij genoodzaakt ons allereerste filiaal in het hart van Den Haag te openen. Sinds onze officiële opening in januari 2017 helpen wij onze klanten met onze eerlijke, transparante en klantvriendelijke werkwijze. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

"Beeldscherm reparatie is bij ons zeker mogelijk!"

Bij StudentFix proberen we zoveel mogelijk reparaties uit te voeren voor elk type, model en merk. Mocht het zo zijn dat u uw toestel niet op onze website heeft kunnen vinden kunt u altijd even bellen, een WhatsApp sturen, ons mailen of langs de zaak komen. Wij hebben namelijk alternatieve leveranciers als onze primaire leverancier iets niet heeft. Zo streven wij ernaar u met een blije gezicht te resulteren.

"Apple Store te langzaam, wij zijn veel sneller met het onderzoeken en repareren van uw Apple toestellen!"

Onlangs bij de Apple Store Genius Bar geweest? Moest je te lang wachten voor je Apple reparatie of was het te duur? Je kunt je reparatie makkelijk en snel door ons laten uitvoeren. We kunnen zelfs microfix reparaties tot aan de moederbord uitvoeren. In de meeste gevallen is je reparatie bij ons dezelfde dag al klaar. Je hoeft dus niet net zoals bij de Apple Service Center lang te wachten voor je aan de beurt bent. Je wordt meteen geholpen. Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag voor een Apple reparatie. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Apple toestel binnen no time.

Faisal Fayyaz

Business IT & Management Student-Ondernemer

Naast mijn studie Business IT & Management (4e jaar) aan de Haagse Hogeschool ben ik een passievolle ondernemer. Al jarenlang was het repareren van computers een parttime hobby van mij om met name de mensen in mijn omgeving te helpen met technische problemen waaronder computerreparaties. Eind 2015 heb ik mijn eerste onderneming StudentFix officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om deze hobby voor een breder publiek toegankelijk te maken en mijn idee te commercialiseren. Sindsdien ben ik continu bezig om dit succesvolle bedrijf te laten groeien naar een nog professioneler niveau, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

iPhone reparatie 96%
Macbook reparatie 96%
Windows laptop reparatie 96%
Waterschade reparatie 90%
Moederbord reparatie 90%
Open chat