Moto Z2 Play reparatie

Moto Z2 Play reparatie

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de Moto Z2 Play. De prijzen zijn inclusief BTW.

Telefoon beeldscherm reparatie
Moto Z2 Play scherm reparatie (origineel)

€ 180

Telefoon batterij vervangen
Moto Z2 Play batterij vervangen

€ 160

Telefoon waterschade schoonmaak
Moto Z2 Play waterschade schoonmaak

€ 60 exclusief onderdelen

Telefoon oplaadpunt reparatie
Moto Z2 Play laadconnector vervangen

€ 160

Telefoon homebutton reparatie
Moto Z2 Play homeknop vervangen

o.a

Telefoon achtercamera reparatie
Moto Z2 Play achtercamera vervangen

o.a

Telefoon selfiecamera reparatie
Moto Z2 Play selfiecamera vervangen

o.a

Telefoon achterkant vervangen
Moto Z2 Play achterkant vervangen

€ 160

Telefoon luidspreker reparatie
Moto Z2 Play luidspreker reparatie

o.a

Telefoon earspeaker reparatie
Moto Z2 Play earspeaker reparatie

o.a

Telefoon volumeknop vervangen
Moto Z2 Play volumeknop reparatie

o.a

Android software herstel
Moto Z2 Play android software herstel

€ 30

Telefoon trilfunctie reparatie
Moto Z2 Play trilfunctie reparatie

o.a

Android contacten back-up
Moto Z2 Play contacten
back-up

€ 30

Android foto's back-up
Moto Z2 Play foto's
back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
Moto Z2 Play gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
Moto Z2 Play
screenprotector

vanaf € 10

Moto Z2 Play scherm reparatie Den Haag

Is je Moto Z2 Play scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je Moto Z2 Play beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Moto Z2 Play scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Moto Z2 Play reparatie Den Haag

Is je Moto Z2 Play gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Moto Z2 Play binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je Moto Z2 Play . StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je Moto Z2 Play oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je Moto Z2 Play worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe Moto Z2 Play.

Moto Z2 Play in het water laten vallen?

Heb jij je Moto Z2 Play in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je Moto Z2 Play aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Samsung Moto Z2 Play . Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je Moto Z2 Play weer helemaal de oude te maken.

Moto Z2 Play batterij vervangen

Moto Z2 Play batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw Moto Z2 Play batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.