Winkelmand

iPhone XR reparatie

iPhone XR reparatie A2105

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de iPhone XR. De prijzen zijn inclusief btw.

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone XR scherm reparatie (Copy)

o.a

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone XR scherm reparatie (Origineel)

€ 219

Telefoon batterij vervangen
iPhone XR batterij
vervangen

€ 75

Telefoon waterschade schoonmaak
iPhone XR waterschade schoonmaak

€ 60

Telefoon oplaadpunt reparatie
iPhone XR laadconnector vervangen

€ 69

Telefoon achtercamera reparatie
iPhone XR achtercamera vervangen

o.a

Telefoon selfiecamera reparatie
iPhone XR selfiecamera vervangen

o.a

Telefoon achterkant vervangen
iPhone XR achterkant
vervangen

€ 239

Telefoon luidspreker reparatie
iPhone XR luidspreker
reparatie

o.a

Telefoon earspeaker reparatie
iPhone XR earspeaker
reparatie

o.a

Telefoon volumeknop vervangen
iPhone XR volumeknop reparatie

o.a

iOS software herstellen
iPhone XR iOS software herstel

€ 35

Telefoon trilfunctie reparatie
iPhone XR trilfunctie
reparatie

o.a

Apple contacten back-up
iPhone XR contacten back-up

€ 30

Apple foto's back-up
iPhone XR foto's back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
iPhone XR gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
iPhone XR screenprotector

o.a

iPhone XR beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone XR scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPhone XR reparatie Den Haag

Is je iPhone XR gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je iPhone XR binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPhone. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je iPhone XR oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je iPhone XR worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe iPhone XR.

iPhone XR in het water laten vallen?

Heb jij je iPhone XR in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone XR. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.

iPhone XR batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw iPhone XR batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.