Winkelmand

iPhone 6S reparatie

iPhone 6s reparatie A1633

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de iPhone 6S. De prijzen zijn inclusief BTW.

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone 6S scherm reparatie (Copy)

€ 79

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone 6S scherm reparatie (Origineel)

€ 109

Telefoon batterij vervangen
iPhone 6S batterij
vervangen

€ 45

Telefoon waterschade schoonmaak
iPhone 6S waterschade schoonmaak

€ 60

Telefoon oplaadpunt reparatie
iPhone 6S laadconnector vervangen

€ 49

Telefoon homebutton reparatie
iPhone 6S homeknop
vervangen

€ 50

Telefoon achtercamera reparatie
iPhone 6S achtercamera vervangen

€ 90

Telefoon selfiecamera reparatie
iPhone 6S selfiecamera vervangen

€ 70

Telefoon achterkant vervangen
iPhone 6S achterkant
vervangen

€ 109

Telefoon luidspreker reparatie
iPhone 6S luidspreker
reparatie

€ 70

Telefoon earspeaker reparatie
iPhone 6S earspeaker
reparatie

€ 70

Telefoon sneller maken
iPhone 6S telefoon sneller maken

Op aanvraag

Telefoon volumeknop vervangen
iPhone 6S volumeknop reparatie

€ 80

iOS software herstellen
iPhone 6S iOS software herstel

€ 35

Telefoon trilfunctie reparatie
iPhone 6S trilfunctie reparatie

€ 70

Telefoon virus verwijderen
iPhone 6S virus verwijderen

Op aanvraag

Apple contacten back-up
iPhone 6S contacten back-up

Op aanvraag

Apple foto's back-up
iPhone 6S foto's back-up

Op aanvraag

Telefoon gegevens overzetten
iPhone 6S gegevens overzetten

Op aanvraag

Glass screenprotector
iPhone 6S screenprotector

Vanaf € 10

iPhone 6s beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone 6S scherm kapot? Wil je jouw iPhone 6S beeldscherm laten repareren? Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no-time. Bij StudenFix kan de klant zelf kiezen uit twee soorten schermen. Het oude scherm kan worden vervangen door een nieuw origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie. Je hebt de keuze om online of telefonisch een afspraak te maken voor je iPhone 6S scherm reparatie. Wil je het iPhone 6S beeldscherm kopen en de reparatie zelf uitvoeren? Dan kan dit ook. StudentFix biedt de mogelijkheid aan om het scherm los te kopen. Heb je vragen over onze producten, diensten of onze reparaties? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

iPhone 6s reparatie Den Haag

Is je iPhone 6S gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 in Den Haag centrum. Wij voeren allerlei soorten reparaties aan je iPhone 6S binnen no-time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPhone. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit zoals beeldscherm reparatie. Daarnaast doen wij ook aan batterij vervangen. Is je iPhone 6S oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij je oplaadpunt vervangen voor een goede prijs. Alle reparaties aan je iPhone 6S worden vakkundig, snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je op elke reparatie garantie. Daarnaast biedt StudentFix een leentoestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd beschikbaar. Na een reparatie bij StudentFix kun je weer zorgeloos van je iPhone 6S gebruik maken.

iPhone 6s waterschade opgelopen?

Heb jij je iPhone 6S in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone 6S. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw iPhone 6S batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.