Winkelmand

iPhone 5S reparatie

iPhone 5s reparatie A1457

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de iPhone 5s. De prijzen zijn inclusief BTW.

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone 5S scherm reparatie (Copy)

€ 49

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone 5S scherm reparatie (Origineel)

€ 79

Telefoon batterij vervangen
iPhone 5S batterij
vervangen

€ 35

Telefoon waterschade schoonmaak
iPhone 5S waterschade schoonmaak

€ 60

Telefoon oplaadpunt reparatie
iPhone 5S laadconnector vervangen

€ 39

Telefoon homebutton reparatie
iPhone 5S homeknop
vervangen

€ 45

Telefoon achtercamera reparatie
iPhone 5S achtercamera vervangen

€ 50

Telefoon selfiecamera reparatie
iPhone 5S selfiecamera vervangen

€ 50

Apple contacten back-up
iPhone 5S contacten back-up

€ 30

Apple foto's back-up
iPhone 5S foto's back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
iPhone 5S gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
iPhone 5S screenprotector

Vanaf € 10

Telefoon achterkant vervangen
iPhone 5S achterkant
vervangen

€ 125

Telefoon luidspreker reparatie
iPhone 5S luidspreker
reparatie

€ 40

Telefoon earspeaker reparatie
iPhone 5S earspeaker
reparatie

€ 40

Telefoon volumeknop vervangen
iPhone 5S volumeknop reparatie

€ 85

iOS software herstellen
iPhone 5S iOS software
herstel

€ 35

Telefoon trilfunctie reparatie
iPhone 5S trilfunctie
reparatie

€60

iPhone 5S beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone 5s scherm kapot? Wil je jouw iPhone 5s beeldscherm laten repareren? Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no-time. Bij StudenFix kan de klant zelf kiezen uit twee soorten schermen. Het oude scherm kan worden vervangen door een nieuw origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie. Je hebt de keuze om online of telefonisch een afspraak te maken voor je iPhone 5s scherm reparatie. Wil je het iPhone 5s beeldscherm kopen en de reparatie zelf uitvoeren? Dan kan dit ook. StudentFix biedt de mogelijkheid aan om het scherm los te kopen. Heb je vragen over onze producten, diensten of onze reparaties? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

iPhone 5S reparatie Den Haag

Is je iPhone 5s gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 in Den Haag centrum. Wij voeren allerlei soorten reparaties aan je iPhone 5s binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPhone. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit zoals beeldscherm reparatie. Daarnaast doen wij ook aan batterij vervangen. Is je iPhone 5s oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij je oplaadpunt vervangen voor een goede prijs. Alle reparaties aan je iPhone 5s worden vakkundig, snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je op elke reparatie garantie. Daarnaast biedt StudentFix een leentoestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd beschikbaar. Na een reparatie bij StudentFix kun je weer zorgeloos van je iPhone 5s gebruik maken.

iPhone 5S in het water laten vallen??

Heb jij je iPhone 5S in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone 5S. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.

iPhone 5S batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laad jouw batterij niet meer of langzaam op? Bij StudentFix kun je jouw iPhone 5S batterij laten vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd, werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden? Dan kan het vervangen van de batterij een perfecte oplossing voor je zijn. Wanneer je iPhone 5S batterij steeds sneller op raakt of uit het niets uit valt, kan het helpen om je iPhone batterij te laten vervangen door de professionals van StudentFix, te vinden in het centrum van Den Haag.