Winkelmand

iPhone 4S reparatie

iPhone 4s reparatie A1332

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de iPhone 4s. De prijzen zijn inclusief BTW.

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone 4S scherm reparatie (Copy)

€ 39

Telefoon beeldscherm reparatie
iPhone 4S scherm reparatie (Origineel)

€ 49

Telefoon batterij vervangen
iPhone 4S batterij
vervangen

€ 25

Telefoon waterschade schoonmaak
iPhone 4S waterschade schoonmaak

€ 60

Apple contacten back-up
iPhone 4S contacten
back-up

€ 30

Apple foto's back-up
iPhone 4S foto's
back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
iPhone 4S Gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
iPhone 4S
Screenprotector

Vanaf € 10

Telefoon oplaadpunt reparatie
iPhone 4S laadconnector vervangen

€ 39

Telefoon homebutton reparatie
iPhone 4S homeknop
vervangen

€ 40

Telefoon achtercamera reparatie
iPhone 4S achtercamera vervangen

€ 30

Telefoon selfiecamera reparatie
iPhone 4S selfiecamera vervangen

€ 30

Telefoon achterkant vervangen
iPhone 4S achterkant
vervangen

€ 20

Telefoon luidspreker reparatie
iPhone 4S luidspreker
reparatie

€ 30

Telefoon earspeaker reparatie
iPhone 4S earspeaker
reparatie

€ 30

Telefoon volumeknop vervangen
iPhone 4S volumeknop reparatie

€ 60

iOS software herstellen
iPhone 4S 1OS software
herstel

€ 35

Telefoon trilfunctie reparatie
iPhone 4S trilfunctie
reparatie

€ 50

iPhone 4S beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone 4S scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPhone 4S reparatie Den Haag

Is je iPhone 4S gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je iPhone 4S binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPhone. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je iPhone 4S oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je iPhone 4S worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe iPhone 4S.

iPhone 4S in het water laten vallen?

Heb jij je iPhone 4S in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone 4S. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.

iPhone 4S batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laad jouw batterij niet meer of langzaam op? Bij StudentFix kun je jouw iPhone 4s batterij laten vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd, werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden? Dan kan het vervangen van de batterij een perfecte oplossing voor je zijn. Wanneer je iPhone 4S batterij steeds sneller op raakt of uit het niets uit valt, kan het helpen om je iPhone batterij te laten vervangen door de professionals van StudentFix, te vinden in het centrum van Den Haag.