Winkelmand

iPhone reparatie

iPhone reparatie Den Haag

Wil je een iPhone reparatie laten uitvoeren? Scherm laten vervangen? Deze is namelijk dezelfde dag al klaar! En dit ook nog eens voor een goedkoop bedrag. Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag voor een iPhone reparatie. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je iPhone binnen no time.

iPhone beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPhone in het water laten vallen?

Heb jij je iPhone in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw iPhone batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.

Open chat