Winkelmand

iPhone 6S reparatie

iPhone 6S reparatie

Telefoon beeldscherm reparatie

iPhone 6S origineel beeldscherm reparatie zwart/wit

Het scherm is gebarsten/gebroken.

            Prijs scherm reparatie: € 109

Telefoon beeldscherm reparatie

iPhone 6S kopie beeldscherm reparatie zwart/wit

Het scherm is gebarsten/gebroken.

        Prijs scherm reparatie: € 79

Telefoon batterij vervangen

iPhone 6S batterij reparatie

Smartphone gaat snel leeg of laadt niet op.

Prijs batterij reparatie: € 45

Telefoon oplaadpunt reparatie

iPhone 6S oplaadpunt reparatie

Smartphone laadt niet op.

Prijs oplaadpunt reparatie: € 49

Telefoon achtercamera reparatie

iPhone 6S camera reparatie

Camera werkt niet goed.

Prijs camera reparatie: € 90

Telefoon selfiecamera reparatie

iPhone 6S selfie camera reparatie

Camera werkt niet goed.

Prijs selfie camera reparatie: € 70

Telefoon achterkant vervangen

iPhone 6S behuizing

            Behuizing voor de iPhone 6S.

Prijs behuizing: € 109

iOS software herstellen

iPhone 6S iOS software herstel

Smartphone is gecrasht of loopt vast.

Prijs software herstel: € 35

Telefoon waterschade schoonmaak

iPhone 6S waterschade

    Smartphone werkt niet meer door water/koffie/bier.

Prijs waterschade: € 60

iPhone 6S beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPhone 6S scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPhone beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPhone 6S reparatie Den Haag

iPhone 6S laten vallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je iPhone 6S binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPhone. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je iPhone 6S oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je iPhone 6S worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe iPhone 6S.

iPhone 6S waterschade opgelopen?

Heb jij je iPhone 6S in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPhone 6S. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.


iPhone batterij vervangen

iPhone batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw iPhone 6S batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.