Winkelmand

iPhone 6S Plus verkopen

Bij StudentFix krijg je direct contant geld voor je nieuwe of gebruikte iPhone 6S Plus!

StudentFix biedt een betere prijs aan voor jouw iPhone 6S Plus ten opzichte van onze concurrenten zoals Cash Converters en Used Products. Wij bieden direct geld aan voor jouw iPhone 6S Plus.

Verkoop gebruikte of nieuwe iPhone 6S Plus en krijg direct contant uitbetaald! Wil je nieuwe iPhone verkopen, dan is dat ook geen probleem.

 

Heb jij je telefoonabonnement verlengd of een nieuwe afgesloten en heb jij je nieuwe iPhone 6S Plus niet meer nodig? Wil je je gesealde oftewel ongeopende iPhone 6S Plus verkopen? Geen probleem! Wij kopen ze allemaal!

Wij hebben een voorkeur aan een nieuwe of gebruikte iPhone 6S Plus die naar behoren werkt en zo compleet mogelijk is. Heb je de lader, kabel, doos, bon etc. Dan is deze namelijk altijd meer waard. Wil je een iPhone 6S Plus verkopen waarvan de lader kapot of kwijt is, dan is dit geen enkel probleem. Mocht het zo zijn dat je oude iPhone 6S Plus een gebroken scherm heeft, zelfs dan kan je bij StudentFix terecht voor het verkopen van een kapotte iPhone 6S Plus.

Zit je met de volgende vraag: iPhone verkopen waar op letten? Geen probleem, Wij hebben jarenlang ervaring en hebben dit allemaal opgezocht en weten precies wat belangrijk is bij het verkopen van je nieuwe iPhone 6S Plus. Je bent welkom voor het verkopen van oude, gebruikte iPhone 6S Plus.

 

Let op:

De laatste tijd is het steeds vaker in het nieuws dat mensen opgelicht worden via marktplaats bij het verkopen van hun iPhone 6S Plus. Er wordt veelal betaald met nep geld, tevens wordt er gevraagd om geld over te maken via de bank of tikkie. Wees alert en trap er A.U.B. niet in.

De fraudeurs zijn up to date en actief met de nieuwste technologie en manier van oplichterij.

Voorkom teleurstellingen en verkoop je iPhone 6S Plus veilig en direct voor contant geld bij StudentFix.

 

 

Wij doen inkoop van volgende type iPhone 6S Plus:

 

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 16 GB Zilver

Verkoop  Apple iPhone 6S Plus 16 GB Goud

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 16 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 32 GB Zilver

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 32 GB Goud

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 32 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 64 GB Zilver

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 64 GB Goud

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 64 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 128 GB Zilver

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 128 GB Goud

Verkoop Apple iPhone 6S Plus 128 GB Spacegrijs

http://bit.ly/36Pbrlj

 

 

 

 

FAQ

 

Waar kan ik mijn iPhone 6S Plus verkopen?

Bij StudentFix, het maakt niet uit waar je je iPhone 6S Plus hebt gekocht wij kopen alle werkende iPhone 6S Plus.

iPhone 6S Plus verkopen wat te doen?

Wil je snel en eerlijk geholpen worden? Dan kan je ons contacteren http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen waar op letten?

Back-up je data voor verkoop van jouw iPhone 6S Plus. En zorg dat je jouw iPhone 6S Plus veilig en snel verkoopt voor een eerlijke prijs.

 

iPhone 6S Plus verkopen en leegmaken?

Je kan je iPhone 6S Plus zelf leegmaken oftewel resetten zodat er geen iCloud meer op zit. Indien je er niet uitkomt, kunnen wij je ook hierbij helpen en de iPhone 6S Plus voor je resetten.

 

iPhone 6S Plus verkopen aan Leapp?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Leapp belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

iPhone 6S Plus verkopen aan Media Markt?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Media Markt belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

iPhone 6S Plus verkopen aan Apple?

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste klanten de inkoopprijzen bij Apple belachelijk laag vinden en dat het vaak te lang duurt. Tevens krijgen wij ook te horen dat deze partijen heel moeilijk doen als er een kras opzit. Bij StudentFix zijn ze veel sneller geholpen met een eerlijke prijs en hebben zij altijd persoonlijk contact met de klantvriendelijke inkoper van StudentFix.

 

Defecte iPhone 6S Plus verkopen?

Wij zijn ook geïnteresseerd in kapotte iPhone 6S Plus. Want bij ons kan je ook je kapotte iPhone 6S Plus verkopen! Indien je iPhone 6S Plus scherm gebarsten of gebroken is, kunnen wij deze alsnog inkopen. iPhone 6S Plus die snel leegloopt of een batterij probleem heeft, maar verder goed werkt, kopen wij in. Want wij zijn gespecialiseerd in iPhone 6S Plus inkoop. Daarnaast kopen wij ook overige kapotte iPhones.

 

 

Waar kan ik mijn iPhone 6S Plus verkopen?

Bij StudentFix in Den Haag, het maakt niet uit waar je vandaan komt. In de meeste gevallen kun je langs komen, indien afstand te groot wordt dan kan je jouw iPhone 6S Plus veilig op de post doen en wordt het geld binnen 24 uur overgemaakt op je rekening.

 

iPhone 6S Plus verkopen Den Haag?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Utrecht?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Breda?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Rotterdam?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Amsterdam?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Eindhoven?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Tilburg?

http://bit.ly/36Pbrlj

 

iPhone 6S Plus verkopen Groningen?

http://bit.ly/36Pbrlj