iPad mini 3 reparatie

iPad mini 3 reparatie A1599

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de ipad Mini 3. De prijzen zijn inclusief btw.

iPad beeldscherm reparatie
iPad mini 3 scherm reparatie (Glas/Digitizer)

Op aanvraag

iPad beeldscherm reparatie
iPad mini 3 scherm reparatie (LCD/Display)

Op aanvraag

iPad batterij vervangen
iPad mini 3 batterij vervangen

Op aanvraag

iPad waterschade
iPad mini 3 waterschade schoonmaak

Op aanvraag

iPad laadconnector vervangen
iPad mini 3 laadconnector vervangen

Op aanvraag

iPad homeknop reparatie
iPad mini 3 homeknop

Op aanvraag

iPad achtercamera vervangen
iPad mini 3 achtercamera

Op aanvraag

iPad selficamera reparatie
iPad mini 3 selfiecamera

Op aanvraag

iPad Template
iPad mini 3 luidspreker reparatie

Op aanvraag

iPad sneller maken
iPad mini 3 telefoon sneller maken

Op aanvraag

iOS Software update
iPad mini 3 IOS software herstel

Op aanvraag

iPad trilfunctie reparatie
iPad mini 3 trilfunctie reparatie

Op aanvraag

iPad Contacten back-up
iPad mini 3 contacten back-up

Op aanvraag

iPad Fotos back-up
iPad mini 3 foto's back-up

Op aanvraag

iPad data overzetten
iPad mini 3 gegevens overzetten

Op aanvraag

iPad Template
iPad mini 3 screenprotector

€10

iPad mini 3 reparatie Den Haag

Is je iPad gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag voor een iPad reparatie. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je iPad binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je iPad. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je iPad oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparatie uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle iPad reparaties worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke iPad reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de iPhone reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe iPad.

iPad mini 3 beeldscherm reparatie Den Haag

Is je iPad scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je iPad beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Apple scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

iPad mini 3 waterschade opgelopen?

Heb jij je iPad in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je iPhone aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je iPad. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPad weer helemaal de oude te maken.