Winkelmand

In- en Verkoop

Bij ons krijg je direct contant geld voor je nieuwe of gebruikte elektronica!

StudentFix bevindt zich in Den Haag. Tevens is het onze enige vestiging. Naast reparaties doen wij ook aan het in- en verkoop van elektronica. Hierbij kun je denken aan computers, laptops, telefoons (iPhone, Samsung en overige topmerken) en andere soorten high-end gadgets. Bezoek ons aan de Prinsegracht 78 en verras jezelf over de kwaliteit en aanbod van onze producten.

StudentFix biedt een betere prijs aan voor jouw producten ten opzichte van onze concurrenten zoals Cash Converters en Used Products. Wij bieden direct geld aan voor jouw producten. Daarnaast is het mogelijk om je oude telefoon in te ruilen voor een nieuwere.

StudentFix heeft een ruim en divers aanbod aan producten waaronder iPhone’s en andere A-merken. Bovendien levert StudentFix altijd 3 maanden garantie op alle producten. Dit kunnen wij garanderen mede door onze grondige testprocedure en jarenlange ervaring op het gebied van reparaties.

Verkoop gebruikte en nieuwe telefoons/laptops en krijg direct contant uitbetaald

Heb jij je telefoonabonnement verlengd of een nieuwe afgesloten en heb jij je nieuwe toestel niet meer nodig? Kom nu dan naar StudentFix in Den Haag Centrum.

Heb je nu direct geld nodig en wil jij je product verkopen of inruilen, dan ben je bij StudentFix aan het goede adres. Neem de volgende benodigdheden met je mee:

-Geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs (leeftijd: 18+)

 

Wij hebben een voorkeur aan producten die compleet zijn (lader, kabels, doos). Deze zijn namelijk altijd meer waard. Mocht het zo zijn dat je een laptop of telefoon wilt verkopen waarvan de lader kapot of kwijt is, dan vormt dit geen enkel probleem.

Open chat