Huawei P Smart reparatie

Huawei P Smart reparatie

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de Huawei. De prijzen zijn inclusief btw.

Telefoon beeldscherm reparatie
Huawei P Smart scherm reparatie (Origineel)

€ 90 

Telefoon batterij vervangen
Huawei P Smart batterij
vervangen

€ 50

Telefoon waterschade schoonmaak
Huawei P Smart waterschade schoonmaak

€ 60 (excl. onderdelen)

Telefoon oplaadpunt reparatie
Huawei P Smart laadconnector vervangen

€ 60

Telefoon achtercamera reparatie
Huawei P Smart achtercamera vervangen

o.a

Telefoon selfiecamera reparatie
Huawei P Smart selfiecamera vervangen

o.a

Telefoon achterkant vervangen
Huawei P Smart achterkant
vervangen

€ 50

Telefoon luidspreker reparatie
Huawei P Smart luidspreker
reparatie

o.a

Telefoon earspeaker reparatie
Huawei P Smart reparatie

o.a

Telefoon volumeknop vervangen
Huawei P Smart volumeknop reparatie

o.a

iOS software herstellen
Huawei P Smart software herstel

€ 30

Telefoon trilfunctie reparatie
Huawei P Smart trilfunctie
reparatie

o.a

Apple contacten back-up
Huawei P Smart contacten back-up

€ 30

Apple foto's back-up
Huawei P Smart foto's back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
Huawei P Smart gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
Huawei P Smart screenprotector

o.a

Huawei P Smart beeldscherm reparatie Den Haag

Is je Huawei P Smart scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je huawei beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Huawei scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Huawei P Smart reparatie Den Haag

Is je Huawei P Smart gevallen en werkt hij niet zoals het hoort? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Huawei P Smart binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op je Huawei. StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je Huawei P Smart oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je Huawei P Smart worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe Huawei P Smart.

Huawei P Smart in het water laten vallen?

Heb jij je Huawei P Smart in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je Huawei P Smart aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Huawei P Smart. Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je iPhone weer helemaal de oude te maken.

Huawei P Smart batterij vervangen

Huawei P Smart batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw Huawei P Smart batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.

P-series

Mate-series