Google Pixel 2 XL reparatie

Google Pixel 2 XL reparatie

Hieronder zie je een prijzenlijst van de reparaties die wij uitvoeren voor de Google Pixel 2 XL. De prijzen zijn inclusief BTW.

Telefoon beeldscherm reparatie
Google Pixel 2 XL scherm reparatie (origineel)

o.a.

Telefoon batterij vervangen
Google Pixel 2 XL batterij vervangen

o.a.

Telefoon waterschade schoonmaak
Google Pixel 2 XL waterschade schoonmaak

€ 60 exclusief onderdelen

Telefoon oplaadpunt reparatie
Google Pixel 2 XL laadconnector vervangen

o.a.

Telefoon homebutton reparatie
Google Pixel 2 XL homeknop vervangen

o.a

Telefoon achtercamera reparatie
Google Pixel 2 XL achtercamera vervangen

o.a

Telefoon selfiecamera reparatie
Google Pixel 2 XL selfiecamera vervangen

o.a

Telefoon achterkant vervangen
Google Pixel 2 XL achterkant vervangen

o.a.

Telefoon luidspreker reparatie
Google Pixel 2 XL luidspreker reparatie

o.a

Telefoon earspeaker reparatie
Google Pixel 2 XL earspeaker reparatie

o.a

Telefoon volumeknop vervangen
Google Pixel 2 XL volumeknop reparatie

o.a

Android software herstel
Google Pixel 2 XL android software herstel

€ 30

Telefoon trilfunctie reparatie
Google Pixel 2 XL trilfunctie reparatie

o.a

Android contacten back-up
Google Pixel 2 XL contacten
back-up

€ 30

Android foto's back-up
Google Pixel 2 XL foto's
back-up

€ 30

Telefoon gegevens overzetten
Google Pixel 2 XL gegevens overzetten

€ 30

Glass screenprotector
Google Pixel 2 XL
screenprotector

vanaf € 10

Google Pixel 2 XL reparatie Den Haag

Google Pixel 2 XL reparatie laten uitvoeren voor een goedkoop prijs? Geen zorgen! Kom direct langs bij StudentFix aan de Prinsegracht 78 te Den Haag. Wij voeren allerlei soorten reparaties uit en repareren je Google Pixel 2 XL binnen no time. Zo kun je direct weer bellen, appen en internetten op Google Pixel 2 XL . StudentFix voert allerlei soorten reparaties uit, zoals beeldscherm reparatie en batterijvervanging. Is je Google Pixel 2 XL oplaadpunt kapot? Dan kunnen wij ook die vervangen. Wij voeren al de reparaties uit voor een goede en aantrekkelijke prijs. Alle reparaties aan je Google Pixel 2 XL worden vakkundig, snel, en met originele onderdelen uitgevoerd. StudentFix geeft je garantie op elke reparatie. Daarnaast biedt StudentFix een leen toestel ter beschikking! Zo ben je gedurende de reparatie altijd bereikbaar. Na de reparatie bij StudentFix kun je weer gebruikmaken van je gloednieuwe Google Pixel 2 XL.

Google Pixel 2 XL scherm reparatie Den Haag

Is je Google Pixel 2 XL scherm kapot en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Dan ben je bij StudentFix aan het juiste adres! Onze ervaren techneuten repareren je Google Pixel 2 XL beeldscherm binnen no time. StudentFix geeft je de keuze uit twee soorten schermen: een origineel Google Pixel 2 XL scherm of een gelijkwaardige OEM-scherm. Na de reparatie krijg je een garantie van 3 maanden. Een afspraak voor een schermreparatie kan zowel online als telefonisch gemaakt worden. Wil je het beeldscherm kopen en de reparatie liever zelf uitvoeren? Dan kan dit ook! StudentFix biedt namelijk ook de mogelijkheid om het scherm los te kopen. Heb je nog verdere vragen over onze producten, diensten en/of reparaties? Neem dan direct contact met StudentFix op en wij helpen je graag verder!

Google Pixel 2 XL in het water laten vallen?

Heb jij je Google Pixel 2 XL in het water laten vallen, in het toilet laten kelderen of per ongeluk in de wasmachine vergeten? Dan moet je vooral niet proberen je telefoon aan het stopcontact te zetten of aan te doen. Kom zo snel mogelijk langs bij StudentFix om kortsluiting en andere soorten schade te voorkomen. Onze techneuten zijn deskundigen in het verhelpen van waterschade bij je Google Pixel 2 XL . Wij gaan dan meteen aan de slag met het herstellen van de waterschade. StudentFix biedt een chemische reiniging aan om je telefoon weer helemaal de oude te maken.

Google Pixel 2 XL batterij vervangen

Google Pixel 2 XL batterij snel leeg of laadt jouw batterij niet meer of langzaam op? StudentFix kan jouw Google Pixel 2 XL batterij vervangen door een nieuw en origineel exemplaar.

Een batterij gaat niet levenslang mee. Na een bepaalde tijd werkt elke batterij minder goed. Ben je het beu om steeds maar je telefoon op te laden, maar nauwelijks voortgang te boeken? Of raakt je batterij steeds sneller op en valt het uit het niets uit? Dan kunnen professionals van StudentFix het voor je oplossen door de batterijen te vervangen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en dus heel makkelijk bereikbaar.